Antalya’da işletmecilik yapan H.E. (30), 1 yıl önce, E.E. (26) ile evlendi. Ancak kısa bir süre sonra E.E., kocasının evde beslediği köpeği istemediği için şiddet gördüğünü ve eşinin köpeğe kendisinden daha fazla değer verdiğini öne sürerek boşanma davası açtı.
E.E., eşinden 50 bin TL maddi, 50 bin TL manevi tazminat talep etti. H.E. ise evlendikten sonra eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, alkol kullandığını öğrendiğini ve kendisini defalarca aldattığını öne sürerek 200 bin TL’lik tazminat istemiyle karşı dava açtı.
 
"BENİMLE TANIŞMADAN ÖNCE TECAVÜZE UĞRAMIŞ"
 
Habertürk'ten Soner Özcan'ın haberine göre, eşinin evlenmeden önce türbanlı olduğunu iddia eden H.E., “Düğün günü kayınpederim kızının benimle tanışmadan önce tecavüze uğradığını söyledi. Şoka girdim ama evlilikten vazgeçmedim.
 
"KUZENİNİN EŞİYLE YAKALADIM"
 
Evlendikten bir gün sonra eşimi banyoda uyuşturucu kullanırken yakaladım. O zaman kandırıldığımı anladım” dedi. H.E., “Evliliğimizin 20. gününde şehir dışına çıktım. Döndüğümde evde kuzeninin eşiyle yakaladım. Eve her geldiğimde erkek tişörtleri ve prezervatifler buluyordum. Tüm bunları mahkemeye delil olarak sundum” diye konuştu.
 
H.E., eşinin imam olan babası H.A.’nın da kendisini “Ben istihbaratçıyım” diyerek dolandırdığını iddia etti. Eşinin iddialarını yalanlayan E.E. ise “Mevlitte babam istediği için tesettürlü gelinlik giydim. Düğünde başım açıktı. Hakan’ın psikolojik sorunları var. Hayatımda hiç uyuşturucu kullanmadım. Test yaptırabiliriz. Babamla ilgili iddiaları da yalan” ifadesini kullandı.