Olay, saat 03.10’da merkez Selçuklu İlçesi Nalçacı Caddesi’ndeki bir birahanede meydana geldi. 28 yaşındaki İbrahim S., 22 yaşındaki Ali S., Muhammet U. ve Muhammet Emin Işık adlı arkadaşlar alkol aldıktan sonra, iddiaya göre bin 60 lira tutarındaki hesabı ödemeden birahaneden ayrıldı. Durumu fark eden işyeri çalışanları, 4 kişinin peşinden dışarı çıkarak hesabı ödemelerini istedi.

POMPALI TÜFEKLE KARŞI ATEŞ AÇTI

Bunun üzerine Muhammet U. belinden çıkardığı tabanca ile 33 yaşındaki garson Recep S.’ya ateş etti. Sağ kolundan yaralanan Recep S. de, kendi aracından aldığı pompalı tüfekle 4 kişinin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu Muhammet Emin Işık göğsünden, İbrahim S. ise sağ bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Yol ortasında kanlar içinde yatan Muhammet Emin Işık sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Bir duvarın dibine saklanarak ölümden dönen yaralı İbrahim S. ise ambulansa Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kolundan yaralanan şüpheli Recep S. ise ambulansa alınarak özel bir hastanede tedavi altına alındı.

SEN DAHA ÖLMEDİN Mİ?

Recep S.’nin, ambulansa bindirildiği sırada, öldürdüğü Işık’ın cesedine bakarak, "Sen daha ölmedin mi?" demesi dikkat çekti. Işık’ın cesedi otopsi için Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis, gruptan Ali S’yi gözaltına alırken, olay yerinden kaçan diğer şüpheli Muhammet U.’yu da yakalamak için çalışma çalışmalarını sürdürüyor.