OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ'NDE YOĞUNLUK
Bursa, Balıkesir ve Ege Bölgesi'nde dinlenen tatilciler, dönüş yolunda da Osmangazi Köprüsü'nü tercih etti.
Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu
10 KİLOMETRELİK KUYRUK
Yalova istikametini kullanarak köprüye ulaşmak isteyen sürücüler, otoyolun Altınova girişinde yaklaşık 10 kilometrelik bir kuyruğa neden oldu. Otoyolun İstanbul istikametinde araçlar, zaman zaman güçlükle ilerliyor. Trafikteki yoğunluk, Altınova'nın Tavşanlı beldesine kadar devam ediyor.

FERİBOT BOMBOŞ
Tatilcilerin Osmangazi Köprüsü'nden 6 dakikada karşıya geçmeyi tercih etmesi TopçularFeribot İskelesi'ni bomboş bıraktı.
Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu
Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu
BURSA'DA 30 KİLOMETRELİK KUYRUK
Bayram tatilini Bursa dışında geçirenlerin bazıları dönüşe geçti, Karacabey-Bursa karayolundaki trafikte yoğunluk yaşandı. Bursa'yı, İzmir ve Balıkesir'in Edremit ilçesi gibi turizm merkezlerine bağlayan Karacabey-Bursa karayolunda, tatil dönüşü gece trafiği yoğunluğu yaşandı. Araç kuyruğu yaklaşık 30 kilometreyi buldu. Trafik polisleri ve jandarma ekiplerinin kontrolündeki araç kuyruğu, zaman zaman trafiği durma noktasına getirdi.
Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu
Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu
ÇANAKKALE'DE FERİBOT KUYRUĞU
Ramazan Bayramı tatili için başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi'ndeki illerden Ege ve Akdeniz'e gidenlerin dönüş yolculuğu başladı. Erken yollara düşenler, Çanakkale Feribot İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu.
Ege ve Akdeniz tatil bölgelerinden Trakya ve İstanbul'a dönüş yapan tatilciler, Çanakkale Feribot İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu. Çanakkale'den Eceabat ve Kilitbahir'e geçişlerde araç kuyruğu, iskeledeki araç depolama alanının dolması üzerine Demircioğlu Caddesi'ne taştı.
Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu

ARAÇ KUYRUĞU 1 KİLOMETREYİ BULDU
Uzun kuyruklar oluşturan araçlar nedeniyle şehir içindeki trafiği de olumsuz etkilendi. Araç kuyruğu 1 kilometreyi buldu. Havanın da sıcak olması nedeniyle araç içerisindeki bazı sürücü ve yolcular, çareyi aşağı inip gölge yerlerde oturarak serinlemekte buldu.
SAATSİZ SEFER YAPILIYOR
Boğazda yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hattında saatsiz sefer yaparak, oluşan araç kuyruğunu azatmaya çalışıyor.
Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu