Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde yaşayan  38 yaşındaki Eyüp Temiz, eski eşi öldürdü.Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Tuzluca’nın Gundik Mevkii’nde meydana geldi. Eyüp Temiz’den 2 yıl önce boşanan Yıldız Eryılmaz, bir süre önce dini nikahla Nurullah Uzun ile evlendi. Temiz’den olan 4 yaşındaki kızını da yanına alarak İstanbul Büyükçekmece’de yaşamaya başlayan Yıldız Eryılmaz, iddiaya göre, eski eşi tarafından sürekli tehdit edildi. Yıldız Eryılmaz, ailesinin oturduğu Tuzluca’ya ziyarete gelince, eski eşi bu durumdan haberdar oldu.

İşsiz olan Eyüp Temiz, av tüfeği ile evi basıp, kızının gözü önünde, eski eşi Yıldız Eryılmaz’a 3 el ateş ettikten sonra kaçtı. Kızlarının feryatları üzerine bahçeden eve koşan ailesi, Yıldız Eryılmaz’ı kanlar içerisinde buldu. Hastaneye kaldırılan ve 3 aylık hamile olduğu belirlenen Yıldız Eryılmaz, yapılan müdahelelere karşın kurtarılamadı. Halime- Mustafa Eryılmaz çiftinin 7 çocuğundan ikincisi olan Yıldız Eryılmaz’ın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 
Cinayetten sonra Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nden uzmanlar, 4 yaşındaki E.T.’yi koruma altına aldı. Kaçan Eyüp Temiz’in yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Evli olan abla Belkıs Filiz, "Kız kardeşimin ilk eşi Eyüp, kendisini sürekli aldatıyordu. Çalışmadığı gibi hakaret ve küfürler yağdırıyordu. Daha fazla dayanamayınca 2 yıl önce boşandılar. Ayrıldıktan sonra tehditlerini sürdürdü. Annemi arayarak ’Kızınızı öldüreceğim daha sonra da sizi öldüreceğim’ diyerek tehdit ediyordu. Olay günü evin bahçesinde kekik toplamaya çıkmıştık. Yıldız, evde kaldı. Daha sonra bağırmasını duyduk. Gittiğimizde yerde kanlar içerisinde yatıyordu. Göğsünden, boğaz ve karnından vurulmuştu" dedi. Yıldız Eryılmaz’ın babası Mustafa Eryılmaz da katilin bir önce yakalanmasını ve cezalandırılmasını istedi.