10 yaşında iki kızı öldürerek 2002'de İngiltere'yi sarsan katilin kızı, gerçek babasının katil olduğunu ödevi için Google'da araştırma yaparken öğrendi


Babasının Katil Olduğunu Ödev Yaparken Öğrendi
İngiltere'de 18 yaşındaki Samantha Bryan, kendisine verilen okul ödevi için Google'da arama yaparken, babasının azılı bir katil olduğunu öğrendi. Mail on Sunday'e konuşan genç kız, korkunç gerçeği 14 yaşında öğrendiğini açıkladı.
''ONDAN NEFRET EDİYORUM''
Bryan, meşhur suçlarla ilgili bir ev ödevi verildiğini ve bunun için internette araştırma yaparken karşısına kendisiyle annesinin fotoğrafının çıktığını söyledi. Bryan o esnada biyolojik babası Ian Huntley'nin, 2002'de 10 yaşında iki kızı öldüren bir katil olduğunu öğrendiğini söyledi. "Göğsüme bir yumruk yemiş gibi oldum." diyen Bryan, o an ağlamaktan kendini alamadığını anlattı. Bryan, "Ondan nefret ediyorum. Onunla genetikbağımın olduğunu bilmek midemi bulandırıyor." dedi.


GERÇEK BABASINI BAŞKA BİRİ SANIYORDU
İnternette cinayetlerle ilgili araştırma yaparken karşısına Ian Huntley isminin çıktığını ama kendisi için hiçbir şey ifade etmediğini söyleyen Bryan, merak edip ismi Google'da arattığını söyledi. Araştırma sırasında karşısına kendisiyle annesinin sansürlü bir fotoğrafı çıkan Bryan, duruma bir anlam veremeyerek habere tıkladı ve korkunç gerçekle yüzyüze geldi.
Habere göre Bryan'ın annesi Katie Webber, Huntley'den ciddi derecede fiziksel şiddet görüyordu. Webber tecavüze uğrayarak Huntley'den hamile kaldıktan sonra onu terk etmişti.
Bryan ise korkunç gerçeğe kadar babasının, annesinin şu anki partneri Martin olduğunu sanıyordu.
İKİ KIZIN CANSIZ BEDENİ 13 GÜN SONRA BULUNMUŞTU
2002 yılında Birleşik Krallık'ı sarsan ve 'Soham katili' olarak anılan Ian Huntley, 10 yaşındaki Holly Wells ile Jessica Chapman'ı öldürmüştü. 4 Ağustos 2002'de kayıplara karışan iki küçük kızın cansız bedenleri 13 gün sonra, 17 Ağustos'ta bulunmuştu. Ian Huntley müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.