Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Erol Büyükburç'un Kızı Evren Büyükburç babasını kendisini yormaması için defalarca uyardığını söyledi.
Pop müziğinin usta ismi Erol Büyükburç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Perşembe günü İstanbul Etiler'deki evinde ölü bulanan ve kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği açıklanan ünlü sanatçı için saat 10.00'da dostlarının katılımıyla Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek.

Tören sonrası Büyükburç'un cenazesi Levent Camisi'nde kılınacak öğlen namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Türk popunun duayen sanatçısı Erol Büyükburç'un ölüm nedeni hakkında kızı Evren Büyükburç ve menajeri Osman Yazıcı net açıklama getirdi.
Sanatçıya menajerden öte bir kardeş kadar yakın olan Osman Yazıcı, magazinduayeni. com'a yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Erol Abi, boşandıktan sonra Etiler'deki apartman dairesinde tek başına yaşıyordu. Yanında bazen kızı Evren, bazen de ben gidip kalıyordum. Dün gece Evren babasıyla kaldı. Evren sabah evden çıkmış, Erol ağabey öğlen 12.00 civarı kalp krizi geçirip vefat etmiş maalesef."

HEP UYARDIM!

Erol Büyükburç'un ilk evliliğinden olan kızı Evren Büyükburç ise babasının ölümü nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını dile getirerek, "Babacığım ne olur biraz yormasan kendini, biraz daha rölantide çalışsan derdim ama mümkün olmadı" dedi.

Evren Büyükburç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, babasının durumuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: "Kalp rahatsızlığı vardı ve stent takılmıştı daha öncesinde. Şeker ve tansiyon rahatsızlığı da mevcuttu ama çalışmayı da çok severdi. Kendisini sanatına adamış güzel bir insandı. Şimdi annemle kavuştular"