Adana'da hakkında yakalama kararı bulunan 34 yaşındaki Ferhat Keser, evine gelen polisi bıçakla yaraladı. Kendini eve kilitleyerek vücudunu bıçakla kesen Keser, yaralı olarak yakalandı. Merkez Yüreğir İlçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde oturan Ferhat Keser'in uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan 10 ay hapis cezasına mahkum olması nedeniyle arandığı belirlendi. Keser'i yakalamak için harekete geçen Suç Araştırma Bürosu ekipleri, zanlının evine gitti.
KAPIYA GELEN POLİSİ YARALADI
Kapıdaki polisleri gören Keser, mutfaktan aldığı bıçakla polis memuru E.G.'yi elinden yaraladı. Meslektaşlarının yaralanması üzerine olay yerine çok sayıda ekip ve ambulans sevk edildi. Ferhat Keser, eve girip kapıyı kilitledi. Elindeki bıçak ve jiletle vücudunu kesen Ferhat Keser, kapıyı açmamak için uzun süre direndi.

POLİS DÖRT BİR TARAFI KUŞATIP İÇERİYE GİRDİ
Bahçe içerisindeki tek katlı evi kuşatan polisler, binanın arkasındaki camı demir çubukla kırıp, içeriye girdi. Kaçacak yeri kalmayan Ferhat Keser, bıçağı atarak teslim oldu. Vücudundan kan akan Ferhat Keser, ekip aracına bindirilerek tedavi için TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ayakta tedavi edilen yaralı polis E.G. taburcu olurken, olay ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.