Antalya'da 9 Yaşındaki Çocuğun Vücudu Mıknatıs Gibi




Antalya'da yaşayan Mehmet Sümbü isimli çocuk vücudunun metalleri mıknatıs gibi çektiği anlaşılınca ilgi odağı oldu. Hüseyin- Aysu Sümbül çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü Mehmet Sümbül, bir yarışma programında izlediği yarışmacının yaptıklarını deneyerek, vücudunun mıknatıs gibi olduğunu fark etti.
SİNİRLENİNCE DAHA KUVVETLİ ÇEKİYOR
Küçük çocuğun vücudunda, çatal, kaşık, vida, kültablası, cep telefonu ve metal parçaları düşmeden duruyor. Mehmet Sümbül'ün mıknatıs özelliğinin ise en çok sinirlendiği anda arttığı belirtildi.
Mıknatıs gibi tüm metalleri çektiğini dile getiren Mehmet Sümbül, "Çevremde ilginç karşılanıyorum. Sinirlenince mıknatıs özelliğim daha da artıyor. Şuan üzerimde çatal, kaşık var kendimi mıknatıs gibi hissediyorum" dedi.
"TESADÜFEN FARKETTİK"
Baba Hüseyin Sümbül, yarışma programlarının ardından oğlunun vücuduna çatal yapıştırdığını ve ardından düşmediğini tesadüfen fark ettiklerini söyledi.
"GALİBA ENERJİSİ FAZLA"
Oğlunun vücuduna metallerin mıknatıs gibi yapışmasını ilginç bulan Sümbül, "Tedirginliğim yok. Galiba oğlumun enerjisi fazla. Sinirlendiği ve gerildiği zaman mıknatıslanması artıyor. Her türlü küçük mutfak eşyasını tutuyor. Sağlık durumunda da sıkıntı olmadığı içim hastaneye gitmeyi düşünmedim. Dersleri ve spor hayatı başarılı" dedi.