Ankara'da eşi benzerine az rastlanan bir  soygun  gerçekleşti. Bir bankanın önündeki ATM’nin alarmını kesen soyguncular bankaya girerek iki kasayı boşalttı. 250 bin TL ile kayıplara karışan soyguncuları bulmak için  polis çalışma başlattı.

Ankara Altındağ’da geçen hafta kar maskeli soyguncular bir kuyumcuyu gasp ederek izlerini kaybettirmişti. Henüz bu soyguncuların izine ulaşılamamışken önceki gün yine Altındağ’da bir  soygun daha yaşandı. Bu kez adres Orhan Kemal Caddesi’nde bulunan bir banka oldu. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde polise, bir banka ATM’si önünde şüpheli hareketleri olan kişilerin olduğu ihbarı yapıldı. 3 dakika içerisinde olay yerine giden polis, ATM’nin alarm kutusunun delinerek ve kesilerek iptal edildiğini gördü. Hemen çalışmalarına başlayan ekipler iki kasanın açık olduğunu farketti. Kasaların herhangi bir zorlama olmadan açıldığı anlaşıldı. Soyguncuların 250 bin TL’yi alarak kayıplara karıştığı belirlendi.

İz bırakmadı şüphe arttı


Bankanın kameralarının da olay yerini göstermediği tespit edildi. Çok sayıda güvenlik kamerasının olduğu bir bankada hiçbir izin bulunamaması soyguncunun bankada görevli birinden yardım alabileceği şüphesini arttırdı.