Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde döviz bürosunun duvarını delerek bitişiğindeki çelik kasayı delen soyguncular, yaklaşık 1 milyon lirayı alarak kaçtılar. 

Dükkana sabah gelen çalışanlar neye uğradıklarını şaşırdı. 

Aileye ait diğer dükkandan para taşıyan kardeşlerden Ömer İnci'nin 8 ay önce otomobilinde uğradığı saldırıda hayatını kaybettiğini ve çantadaki 3 milyon TL'nin gasp edildiğini söyleyen Ahmet İnci, "Ağabeyim Ömer İnci'nin katilleri hala yakalanamadı. Yetkililerden bu işi çözmelerini istiyoruz. Bu defa da dükkanımız soyuldu. İki olay bağlantılı olabilir" dedi. Sultan Selim Caddesi'ndeki döviz bürosunda dün gece meydana gelen olayda, binanın arka duvarından giren soyguncular önce dükkanın duvarını, sonra da bitişikteki çelik kasayı deldiler ve yaklaşık 1 milyon TL'yi alarak kaçtılar. Olayın sabah saatlerinde fark edilmesi üzerine, polis çevrede araştırma Olay yeri inceleme uzmanları kasa ve çevrede delil topladılar. Döviz bürosu çalışanlarının parmak izlerini aldı. Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini topladı. Polis soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. 



HALA YAKALANMADILAR 

Ahmet İnci, 49 yaşındaki ağabeyi Ömer İnci'nin 7-8 önce vurulduğunu belirterek, şunları söyledi: "Burada yine Sanayi Mahallesi'nde vefat etti. Yetkililerden bu konuyu çözmelerini istiyoruz. Hem ağabeyimiz, hem parası gitti. Yani bağlantılı olabilir, diye düşünüyoruz. Yani bu işin üzerine polisin, herkesin düşmesini istiyoruz. Bütün yetkililerin bir şeyler yapmaları lazım. Ağbeyim de gitti. O zaman 3 milyon TL gitti. Kasaya koymak üzere, diğer dükkandan para getirirken, Sanayi Mahallesi'nde akşam saatlerinde otomobilde saldırıya uğradı. Saldırganlar çalıntı bir ciple gelmişler. Kaçtıkları cip, daha sonra Okmeydanı'nda yakılmış olarak bulundu. Hala yakalanamadılar. Ağabeyimin 6 çocuğu vardı" 




KATİLLERİ 7 AYDIR BULUNAMADI 

"Biz artık sesimizi birilerinin duymasını istiyoruz. 7 aydır daha ağabeyimin katilleri bulunamadı" diyen Gizem Kırbas da şöyle konuştu: " Burada, yolun ortasında oldu bu olay. Emniyete gittik. Her şeyi yaptık. Bize hiçbir ipucu bulunamadığını söylediler. Biz buna inanmıyoruz. Bugün de yine kasamız bomboş. Kim ne yapacaksa yapsın. Aynı kişilerle bağlantılı olabilir. İki tane döviz büromuz vardı. Oradaki paraları da bu kasada tutuyorduk. Oradan gelirken takip ediliyor. Paradan ziyade biz canımızı kaybettik. Bir şey yapılmasını istiyoruz. Özellikle başbakanımızdan rica ediyorum. Sesimiz duyulsun.. İletişime geçmek istedik. Ancak ulaşamadık. Artık yeter. Yetkililere sesleniyoruz. Nereye gitsek ilk olayda soyguncular maskeli diyorlar. Yakılan cesetler bulunuyor. Maskeli insanlar nasıl bulunamasın. Bu son olsun" dedi.