Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesindeki bir evde fuhuş yapıldığı ihbarını aldı. Bunun üzerine ahlak polisi evi takibe aldı. Polis, evden çıkan bir kişiyi yakalayıp sorguya aldı. Şahıs, evde 100 lira karşılığında bir kadınla fuhuş yaptığını söyledi. Bunun üzerine polis 1 gün sonra eve operasyon yaptı. Yapılan operasyonda fuhuş yaptıran Duygu A. (32) zorla fuhuş yaptırılan Selma S. (34) ile Kırgız uyruklu Kulpunal T. (31) yakalanıp emniyete götürüldü. Fuhuş yaptırılan kadınlar Duygu A.'nın kurduğu eskort sitesinden kendilerine müşteri bulunduğunu, Mehmet A. (37) ile Mecit A.'nın (37) kendilerine zorla fuhuş yaptırdığını, polisin baskın yapmadan önce evdeki bu iki kişinin polisi fark ederek kaçtığını söyledi. Polis yaptığı çalışmayla 2 şahsı da yakaladı. 
 
  Sorgularında suçlamaları kabul etmeyen zanlılar, "Zorla fuhuş yaptırmak, fuhuşa yer temin etmek ve aracı olmak, insan ticaretinden" adliyeye sevk edildi.
 
  Bu sırada şahıslardan Mehmet A. yüzünü kapattı. Duygu A. ise basın mensuplarını karşısında görünce, "Ben suçsuzum, benim olayla bir alakam yok, polis beni yanlışlıkla aldı" diyerek ağladı. 
 
  Yapılan araştırmada Duygu A.'nın yıllarca İzmir'de fuhuş yaptığı bu nedenle fuhuş yapmaktan ayrıca fuhşa yer temin etmek ve aracı olmaktan kaydı olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk olan zanlılardan Mehmet A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Mecit A. ile Duygu A. Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.