Acı Biber Denemesinin Sonu Acı Bitti
Amerika'nın New Jersey eyaletinden Sabrina Stewar ve Lizzy Wurst adlı iki kız arkadaş dünyanın en acı biberi olarak bilinen CarolinaReaper acı biberinin tadına baktı. Marketlerde satılan acı biber soslarından 300 kat daha fazla acı olan biberi yiyen ikili o anlarını kayıt altına aldırdı.
KOLTUKTA ZIPLAMAYA BAŞLADILAR
Acı biberleri ağızlarına atan ikili saniyeler sonra oturdukları koltukta zıplamaya ve bağırarak çırpınmaya başladı. Su içerek ve ekmek yiyerek acı biberin etkisini azaltmayı amaçlayan genç kızlar bu denemelerinde başarısız oldular. Sabrina bir süre sonra nefes almakta güçlük çekerek göz yaşları dökmeye başladı. Makyajı akan genç kızın astım krizine girdiği düşünülerek ilaç verildi.

''AĞZIMDA SANKİ BİR ALEV TOPU HİSSETTİM''
Dailymail'e konuşan Lizzy: "Ağzımda sanki bir alev topu hissettim. Müthiş bir acı hissettim. Acı eşiğini bir ile on arasında bir rakamla ifade etmem gerekirse 1.000.000 diyebilirim. Dayanması çok zordu, şu ana kadar hissettiğim en kötü acı tecrübeydi." sözlerini dile getirdi.

DÜNYANIN EN ACI BİBERİ
Carolina Reaper 2013 yılından beri dünyanın en acı biberi olarak kayıtlara geçti. Sabrina ve Lizzy'nin videosu Youtube'a yüklendikten sonra 1,4 milyon izlenme oranına ulaştı.