İngiltere’nin Mansfield kentinde tam 20 yıl boyunca kız arkadaşlarının çocuklarına korkunç şakalar yaparak onları dehşete düşüren adam çocuklara eziyetten suçlu bulundu ve tam 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Preston Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada 47 yaşındaki David Lamb’ın kız arkadaşlarının çocukları yatak odalarında uyurken çatı katına çıkıp odalarının tavanına vurduğu ve çocuklara “Elm Sokağı’nda kabus filminden Freddy Kruger’ın geldiğini” söylediği belirtildi.

Lamb’ın bir kız arkadaşının oğlunu “korkutmak için” arabasının bagajına kapatıp bir süre çıkmasına izin vermediği, bazı çocukları da yakalarından kapıya asıp evcil kertenkelelerine ısırttırdığı da açıklandı.

Çocuklukları boyunca Lamb’ın “fiziksel ve psikolojik” işkencelerine maruz kaldıklarını söyleyen kurbanlar 2013 yılında, her biri 20’li yaşlarındayken, Lancashire Polis teşkilatına şikayette bulunmuş ve yetkililer konu ile ilgili soruşturma başlatmıştı.

Lamb mahkemede “Eski sevgililerinin kendisinden öç almak istediğini, çocukları asla rahatsız etmediğini” söyledi, ancak hakimi ikna etmeyi başaramadı.