Hindistan'da akılalmaz bir olay meydana geldi. Öldüğü sanılan genç, cenaze yolunda 'canlandı', görenler hayretler içinde donup kaldı.

17 Yaşında Bir Genç Kendi Cenazesinde 'Canlandı'
Hindistan'da görenlerin dudaklarını korkudan uçuklatan bir olay yaşandı. 17 yaşındaki bir genç kendi cenazesinde 'ayaklandı.'

YAŞAM DESTEK ÜNİTESİNDEN ÇIKARILDI

Olayların gelişimi şöyle bir seyir izledi:

Mumbai'nin güneyindeki Managundi köyünde bir ay önce sokak köpeği tarafından ısırılan Kumar Marewad, yüksek ateş sonucu hastaneye kaldırıldı. Doktorların meningoensefalit olmasından şüphelendiği Marewad, yaşam destek ünitesine bağlandı. Çocuklarının solunum cihazından çıkarılması halinde yaşam şansının çok düşük olduğunu öğrenen aile, daha fazla acı çekmemesi için Marawad'ı yaşam destek ünitesinden çıkarma ve eve götürme kararı aldı.

CENAZE YOLUNDA ANİDEN 'CANLANDI'

Huffington Post India'nın haberine göre, aile eve vardığında, Marewad'dan nefes alma, hareket etme benzeri bir yaşam sinyali almadı. Marewad'ın ailesi bunun üzerine, oğullarını son yolculuğuna uğurlamak için cenaze töreni düzenleme kararı aldı.

Fakat, ne olduysa bundan sonra oldu. Marewad, cenaze töreninin yapılacağı yere gidiş yolunda aniden 'canlandı'. Cenaze katılımcıları hayretler içinde donup kalırken, Marewad müdahale için çabucak hastaneye kaldırıldı.

ŞİMDİ İSE TEDAVİ İÇİN DESTEĞE İHTİYACI VAR

Times of India gazetesine konuşan Marewad'ın ailesi, çocuklarının tedavi gördüğünü fakat bunun için maddi desteğe ihtiyaç duyduklarını belirtti.