Adana'da 16 yaşındaki kızının evlendirilmek için kaçırıldığını ileri süren  baba Durmuş E., "Ben okuyamadım, kızımın okumasını istiyordum ama onu da evlenmek için kaçırdılar. 1 aydır haber alamıyorum, ben kızımın okumasını istiyorum" diyerek  gözyaşı döktü.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesinde lise 2. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki B.E., 17 Mart 2014 günü evden 'Okula gidiyorum' diyerek çıktı ancak bir daha dönmedi. Bunun üzerine baba, polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na kayıp başvurusu yaptı. Bu arada,  baba Durmuş E.'nin eşine (49), Ali S. (26) isimli bir kişinin halası olduğunu söyleyen bir kadından telefon geldi. Telefondaki kadın, "Kızınız bizde, oğlumuzla evlenecek" dedi.

Bunun üzerine  baba aileyi araştırıp İmamoğlu'nun bir köyünde yaşadığını öğrenerek, bu kez de Jandarmaya başvurdu. Ancak evin adresinin belli olmasına rağmen, jandarma eve yaptığı baskında ne kız çocuğunu, ne de aileyi 1 aydır bir türlü bulamadı.

Durmuş E., kızının daha çocuk olduğunu, evlenecek yaşta olmadığını belirterek, "Benim kızım 16 yaşında lise 2. sınıfta okuyor. Ben onun okumasını istiyorum. Çünkü ben ortaokula kadar okudum, ancak itfaiye eri oldum. Kızımın benim gibi olmasını istemiyorum, onun okumasını istiyorum. Kızımdan 1 aydır haber alamıyoruz. Onun canından endişe ediyorum" diyerek  gözyaşı döktü.

Durmuş E., kızını kaçıran kişinin kızından 10 yaş büyük olduğunu ifade ederek, "Benim kızım 16 yaşında, evlilik çağında değil. Onunla kim evlenirse suç işler. Ve ben onlar hakkında şikayetçiyim" diye konuştu.