İngiltere'de yaşayan Peter Rolfe, 15 farklı kadından 26 çocuk yaptı ve hangileriyle evlendiğinden tam olarak emin değil. Üstelik de çocuklarını "işsiz" bir şekilde büyüttü.

Daily Mail'in haberine göre, 64 yaşındaki adam ise durumuna isyan ederek, "İnsanlar benim lüks içinde yaşadığımı sanıyor ama öyle değil. İçki ya da uyuşturucu kullanmıyorum, dışarı çıkmıyorum. Çocuklarımı mutlu etmek için ne yapmam gerekiyorsa uğraşıyorum. Tüm paramı doğalgaz, elektrik ve mutfak alışverişi için kullanıyorum. Bir haftada neredeyse sadece 20 sterlinim kalıyor." dedi.

"BANA YARDIM EDİN"

İnsan hakları gereği kendisine yardım edilmesi gerektiğini söyleyen Rolfe, bu isyanının ardından 5 odalı bir eve kavuştu. Bir yılda yaklaşık 46 bin İngiliz Sterlini alan Rolfe'un ayrıca yaşları 12 ile 20 arasında değişen 7 çocuğu ve 2 torunu ile  yaşıyor.

"BİZİM VERGİLERİMİZLE GEÇİNİYOR" İSYANI

14 kızı 12 oğlu olan Rolfe, 3 ya da 4 kez  evlendiğini söylüyor ama insanlar onun 6 kere evlenmiş olduğunu düşünüyor. Bazı çocuklarının annesinin ise kim olduğunu hatırlamıyor. Bazı İngiliz vatandaşları da hiç çalışmadan bu kadar çok çocuk yapan adamın, kendi vergileriyle geçindiğini belirterek "sorumsuzlukla" suçluyor.