Ahsar.com kısa bir süre önce açılmasına rağmen ülkemiz genelinde muazzam bir kitle tarafından kullanılmaya başlandı. Öncelikli olarak son dönemde sosyal medya ile alakalı olarak devlet kısıtlamaları, her ne olursa olsun insanlar tarafından olumsuz bir bakış açısı ile karşılansa da işin içerisinde vergi konusu girdiği zaman benim bakış açım bu kapanmalara karşı son derece olumlu oldu. Nitekim bu kapanma, AHSAR gibi muazzam bir yapıyı ve cesur bir girişimi ortaya çıkardı diyebilmekteyim. Türkiye’de bu tip girişimlerin olduğunu ne yazık ki bu zamana değin pek göremedik fakat bu sistemin yapımcıları gerçek anlamda fark yaratmak için bu sistemi geliştirmişler.

Yerli yatırımı olması ve tamamen Türk yazılımcıların desteği ile yayınlanması, aslında şimdiden desteklenmesi gereken bir sistem olduğunu da bizlere gösteriyor.

Yerli Twitter Ahsar.com Halka Açıldı

Türk Yatırımına %100 Destek Veriyorum

Gerçek anlamda cesaret isteyen bu atılımı öncelikle takdir ediyor ve sonuna kadar destekliyorum. Bu web sitesi, daha şimdiden yüzbinlerce üyeye ulaşmayı başardı. Ağızdan ağıza bu sistemi çok daha önemli noktalara getirebiliriz. Her ne kadar Twitter ile benzerlik gösterse de zaman içerisinde yapılacak değişiklikler, bu sistemi çok daha cazip kılacaktır. Bu neden dolayısı ile sizlerin de bu sisteme destek vermenizi önemle rica ederim.

Yabancı güdümlü Twitter mı Türk malı Ahsar mı?

Twitter'a milyon dolarlar kazandırıp Bütçe açığının artmasına yardım mı edeceksiniz ?
Yoksa Ahsar.com 'a destek verip ülkene mi yardım edeceksin?

3 Hafta gibi kısa bir süre içinde 90 bin üyeye ulaşan yerli sosyal paylaşım sitesi ahsar.com'a üye ol sende aktif kullan ÜLKEMİZ KAZANSIN!