Dünyanın bir numaralı anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, platforma dahil ettiği yenilikler kapsamında kullanıcı deneyimini artırmayı sürdürüyor. Uygulama ayrıca performans tarafındaki gelişimini de güncellemeler eşliğinde devam ettiriyor. 

WhatsApp Hesabınız Daha Güvenli Olacak WhatsApp Hesabınız Daha Güvenli Olacak
WhatsApp hesabınız, güvenlik önlemleriyle sarılmaya devam ediyor. Peki WhatsApp ekibi, bu sefer... Geçen ay iOS platformunda yer alan WhatsApp Messenger uygulaması için kapsamlı bir güncelleme yayınlandı. Tek bir emoji gönderiminde emojinin büyük görünmesi, video kaydederken yakınlaştırma yapma ve sohbet düzenleme butonu söz konusu yeniliklerin başında gelmişti.


WhatsApp çok geçmeden iOS uygulaması için bir güncelleme daha başlattı. Uygulama güncellemeyle birlikte 2.16.8 sürümüne yükseltildi. Hata düzeltmeleri ve performans yükseltmesine odaklanan güncellemeyle WhatsApp artık daha hızlı çalışıyor. Güncelleme ek olarak, WhatsApp sesli arama özelliğini kullanırken, karşı taraftan yanıt gelmediğinde ya da arama reddedildiğinde  “Sesli mesaj gönder” uyarısını ekrana getiriyor.

WhatsApp iOS uygulamasını buradan indirebilirsiniz.