iPhone 7, şüphesiz ki en çok beklenen telefonların başında geliyor. Daha öncelerinde kulaklık çıkışını sona erdiren iPhone 7, geçtiğimiz aylarda kulaklık çıkışının kalacağı yönünde söylentilerle gündeme geldi. Şimdi iseçift SIM destekli olarak piyasaya çıkabileceğine dair bilgiler elde edildi.

Kulaklık çıkışı da olacak

Çin’de bulunan Rock Fix isimli bir tamir dükkanı, iPhone 7’ye ait olduğunu iddia ettiği birkaç parçanın fotoğrafını internete sızdırdı. 4.7 inçlik yeniiPhone modeline ait Lightning portuna bağlı bir kulaklık çıkışı görünüyor.

Çift SIM bir ilk olacak

Fotoğraflarda ayrıca iPhone 7’nin çift SIM tepsisi olduğu iddia edilen bir parça da bulunuyor. Eğer fotoğraflar gerçeği yansıtıyorsa, bu durum iPhone 7 için yepyeni bir gelişme olacak. İki ayrı boyutta ekran panelleri de bulunan fotoğraflarda 256 GB değerine kadar çıkabilen SanDisk hafıza yongaları da dikkat çekiyor.

Anten modülü de değişecek

Büyük olan model için çift lensli kamera modülünün de göze çarptığı sızıntıları paylaşan kişi ayrıca anten tasarımında da değişikliklere gidileceğini söyledi. Bu da iPhone 7’de belki Intel’in mobil platformlar için olan anten çözümünün kullanılabileceğini işaret ediyor olabilir.

Tabii ki bunlar henüz resmileşmiş bilgiler değil ve sürekli bir çelişki çıkabiliyor. Zira birkaç gün önce bazı kaynaklardan çıkan haberler Apple’ın çift lensli kameradan vazgeçtiğini, çünkü teknolojinin buna hazır olmadığını söylemişti.