Samsung 2016 yılında piyasaya sunduğu Galaxy S7 serisi ile Galaxy serisini önemli bir seviyeye çıkarmayı başarırken bu telefondan alınan sonuç markanın geleceğe daha umutla bakmasını sağlamıştı. Yaşanan bu durumGalaxy 8 için beklentileri arttırdı. Bu bakımdan yeni model için şimdiden çalışmalara başlayan ve önemli özellikleri telefona eklemeyi düşünen Samsung, yüksek kapasitede ve performans sunabilecek bir cihaz için çalışmalarını sürdürüyor.
Yeni Bilgiler Var!
Konu ile ilgili paylaşılan son bilgilerde ise özellikle arayüz için farklı gelişmelerin yapılacağı belirtildi. Bu bakımdan sadece Android değil özel geliştirilmiş ara yüz ile farklı bir telefon deneyimi sunulacak. Galaxy 8 ara yüzü çalışmalarının yanı sıra telefonda yer alacak donanımlar için de piyasadaki en son versiyonları kullanmayı tercih eden Samsung, özellikle yonga setinde Qualcomm Snapdragon 830’u tercih edecek. Bu bakımdan yeni telefondaki performansın oldukça üst seviyede olması ve kullanıcıların da bu sayede telefonu daha çok sevmesi amaçlanıyor.
Galaxy S8 ile ilgili gündeme gelen bu bilgiler kuşkusuz kullanıcıların daha iyi bir telefona sahip olmasını sağlayacak. Galaxy S7 ile yakalanan satış rakamları böylelikle Galaxy S8 ile birlikte geçilebilecek.