LG, yeni amirali G3'ten sonra kavisli ekranıyla dikkat çeken  telefon serisinin son modeli  G Flex 2 ile kullanıcılarını buluşturmaya hazırlanıyor. 
LG'nin  G3 lansmanında sadece  G3 tanıtılmadı; merak edilen gelecek modeller hakkında ipuçları da verildi. Bu ipuçlarına göre,kavisli ekranlı  LG G Flex'in yeni modeli bu sene bitmeden satışa çıkacak. Yine kavisli ekrana sahip olacak olan  LG G Flex 2'nin yalnız gelmeyeceği;  LG Vu 4 tablet ile birlikte tanıtılacağı da gelen bilgiler arasında.

LG G Flex, Şubat ayında satışa çıkmıştı ve kullanıcılar tarafından kavisli ekranı sayesinde büyük ilgi görmüştü. Ama konu satış rakamları olduğunda, LG'ye istediği başarıyı getirdiğini söylemek pek mümkün değil.

Peki LG,  G Flex 2 ile beklenen patlamayı yapabilecek mi? Şu an için  LG G Flex 2 hakkında en ufak bir donanım bilgisi sızmış değil. Sadece G Flex 2'nin  LG Vu 4 tablet ile birlikte tanıtılacağı resmi ağızlar tarafından doğrulandı.

LG  G Flex 2 hakkında bir başka iddia ise Twitter'da sızıntılarıyla meşhur olan @evleaks hesabından geldi. Evleaks, G Flex 2'nin Android Silver kullanacak olan ilk premium cihaz olabileceğini söylüyor.