Ayyıldız Tim Abdullah Öcalan'a ait olan ve örgüt elemanlarının siber kanadı tarafından yönetildiği tahmin edilen abdullahocalan.com isimli resmi web sitesine dün sabah saatlerinde siber saldırı düzenledi. Öcalan'ın resmi web sitesi olarak yayın yapan siteye uzun saatler boyunca erişim yapılamadı. Ayyıldız Tim ekibinin yoğun şekilde siber saldırısına maruz kalan sitenin tekrar yayına alınması ise akşam üstünü buldu. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in ulaştığı detaylara göre; terör örgütü PKK'nın siber saldırı ekibi tarafından Türkiye'de bulunan bir çok kamu kurum ve kuruluşunun sitesine siber saldırı düzenleniyordu, Ayyıldız Tim bu saldırıları bağımsız olarak absorbe ediyor, hacklenen siteleri ise düzelterek tekrar kurumlara teslim ediyordu.

MİSİLLEME Mİ YAPILDI?

Siber savaşların sürdüğü internet dünyasında PKK elemanlarının kamu kurum ve kuruluşlarına saldırısının ardından Ayyıldız Tim büyük darbeyi vurarak Öcalan'ın sitesini hackledi. Bu cevabın bir misilleme olduğu düşünülürken, terör örgütü PKK'nın siber dünyada da kıskaca alındığı görüldü.

SİTEDE İSTİKLAL MARŞI

Öcalan'ın sitesini hackleyen Ayyıldız Tim sitenin indexine İstiklal Marşı koydu, siteye giren kullanıcılar bir anda İstiklal Marşı'nı duymaya başladı. Ayyıldız Tim İstiklal Marşı'nın yanı sıra görüntü olarak da siteye; Bu ülke ebedi bizimdir, bizim kalacak. Ermeni soyları siz her zaman yok olmaya mahkumsunuz. Siz onursuz yaşamaya devam edeceksiniz ve bir gün yok olacaksınız' yazan çok sert sözlerin yer aldığı bir görsel de koydu. Akşam saatlerinde ise koyulan bu index düzeltildi ve web sitesi eski haline döndürüldü. İşte Öcalan'ın resmi web sitesinde yer alan o görüntü;