Fenerbahçe karşılaşmasına "Yüce Atatürk" tişörtüyle çıktığı için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fethiyespor’a iyi haber geldi. PFDK, Fethiyespor’a ceza verilmediğini açıkladı.
Fethiyespor'a ceza yok
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe karşılaşmasına “Yüce Atatürk” tişörtüyle çıktığı için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fethiyespor’a iyi haber geldi.

PFDK, yaptığı değerlendirmenin ardından Fethiyespor’a ceza verilmediğini açıkladı. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da Fethiyespor'un sahaya "Yüce Atatürk" tişörtüyle sahaya çıkmasından dolayı PFDK'ya sevk edilmesini eleştirmişti.
Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “FETHİYESPOR Kulübü hakkında, 04.12.2013 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - FETHİYESPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında futbolcuların mesaj içeren t-shirt giymeleri suretiyle Talimatlara Aykırı Hareket nedeniyle sevk yapılmış ise de disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
Aynı müsabakada, FETHİYESPOR Kulübü idarecisi ÖZCAN ÖZKAN GÜMÜŞ hakkında Sportmenliğe Aykırı Açıklamaları nedeniyle sevk yapılmış ise de disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA, karar verilmiştir” denildi.