Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Vitor Pereira'nın 2 yıl daha mukavelesi olduğunu belirtirken; Portekizli hoca ile ilgili haber yapan Sözcü Gazetesi'ne sert tepki gösterdi.

İŞTE YILDIRIM'IN AÇIKLAMASI...

"Sözcü gazetesinde bugün "Portekizli teknik adamın kaderini önümüzdeki 3 resmi maçın çizeceği, Aziz Yıldırım, yönetim Vitor Pereira’yı gönderirse 2002-03’ten sonra ilk kez sezon içinde hocasını değiştirmiş olacak” şeklinde bir haber çıkmıştır. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın 2 yıllık mukavelesi vardır.

Bugüne kadar spor ile ilgili yaptıkları yalan haberler nedeniyle kendilerini birçok kez uyarmamıza rağmen, Sözcü gazetesi bu kez de Fenerbahçe ve Teknik Direktörümüzle ilgili geleceğe yönelik komplo içerikli ahlaksızca kurgu bir haber yapmış ve bu komplo haberi de okurları ve kamuoyuna sunmuştur.

Sözcü Gazetesi’nin yayın hayatına başladığından bu yana –Metris’te bulunduğum - süre de dâhil devamlı okuyucusu oldum.

Ancak son zamanlarda spor ile ilgili olarak yalan ve asılsız çıkan bu tip haberler üzerine Sözcü Gazetesi’ni bugünden itibaren okumayacağımı ve almayacağımı kamuoyuna bildiririm.

Saygılarımla,

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"Yıldırım: Bir daha o gazeteyi almayacağım