YALOVA GS Store, bugün düzenlenen törenle açıldı.
ŞAMPİYONLUK DİLEDİ
Mağazanın açılışında konuşan Yalova Belediye Başkan Vekili Kasım Avar, Galatasaray’a "şampiyonluk" diledi. Yapılan konuşmaların ardından mağazanın açılış kurdelesi kesildi. Mağazadan ilk alışverişi de Kasım Avar yaptı.
97'NCİ MAĞAZA
İşletme Sahibi Fırat Yücebaş, "GS Store olarak bu bizim 3’üncü mağazamız. 2’si Bursa’da bulunuyor. 3’üncüsünü ise Yalova’ya açtık. Bu mağaza GS Store mağazalarının da 97’ncisi" dedi.
"HEDEF YÜZDE 20 BÜYÜME"
Yönetici Mehmet Emin İpekdokuyan ise açılışın ardından mağazacılıkta her yıl büyümeyi hedef aldıklarını söyledi, "Mağaza sayımız çoğalıyor. Biz mağazalarda 90 küsürlü rakamlardayız. Hedef her sene yüzde 20 büyümek. Galatasaray’ın tabi hedefleri bitmiyor. Hem mağazacılıkta hem Avrupa’da yurt dışı mağazacılıkta hedefimiz büyümek. İnşallah yeni bir organizasyona giriyoruz. 2014’te çok daha büyüme paralelli bir yıl olacak bizim için" diye konuştu. 
"HAJROVİÇ FORMALARI GELİYOR"
Galatasaray’ın transferdeki yeni gözdesi Boşnak oyuncu İzet Hajrovic’le ilgili, "İzet Hajrovic formaları mağazada ne zaman yer alıyor?" sorusuna da cevap veren İpekdokuyan, "En kısa zamanda. Bu hafta bir toplantımız var. İnşallah bir an önce yerini alacak" dedi.