YALOVA Ortopedikler Spor Kulübü’nün (YOSK) Euro League 3 Cup’ta oynayacağı grup belli oldu. YOSK, İsveç yapılacak 2'nci Grup'ta yer aldı.
Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig ve Avrupa kupaları olmak üzere iki kulvarda mücadele gösterecek yeşil kırmızılı takım, B Grubu’nda İsveç'ten Akropol Norrbacka HIF’in dışında Rusya’dan Baski ve Almanya’dan WBC Donbass ekibiyle mücadele edecek.
GRUPLAR BELİRLENDİ
15 takımın 3 gruba ayrıldığı organizasyon, 3 ülkenin yapacağı ev sahipliğiyle gerçekleştirilecek. A Grubu’na Avusturya, B Grubu’na İsveç ve C Grubu’na da Çek Cumhuriyeti ev sahipliği yapacak. A Grubu’nda Avusturya temsilcisi Interwetten-Coloplast Sitting Bulls’un yanı sıra Hollanda’dan Challenge Sports Arrows’81, Hırvatistan’dan KKI Zagreb, Polonya’dan IKS GTM Konstancin ile Letonya’dan Riga takımları yer alacak. İsveç’in ev sahipliği yapacağı B Grubu’nda ise bu ülkeden Akropol Norrbacka HIF’in dışında Rusya’dan Baski, Almanya’dan WBC Donbass ve ülkemizden YOSK mücadele edecek. Çek Cumhuriyeti’nin ev sahipliğindeki C Grubu’nda da bu ülke temsilcisi S.K. Hobit Brno ile Belçika’dan Antwerp Players, Almanya’dan Mainhatten Skywheelers, İsrail’den Illan Ramat Gan ve Litvanya’dan LSU-RSK Kaunas takımları boy gösterecek ve finallere gidebilmek için şans arayacak. 6-9 Mart 2014 tarihleri arasında oynanacak karşılaşmalar, tek devreli lig usulüne göre yapılmış olacak.