2014 CEV DENİZBANK BAYANLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN DÖRTLÜ FİNAL İLK KARŞILAŞMASINDA TEMSİLCİLERİMİZ ECZACIBAŞI VİTRA VE VAKIFBANK, YARIN TSİ 14.00'TE KARŞI KARŞIYA GELECEK

ECZACIBAŞI VİTRA ANTRENÖRÜ MİCELLİ: "BU KUPAYI KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ"

VAKIFBANK ANTRENÖRÜ GUİDETTİ: "BURADA BULUNMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM"

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek olan 2014 CEV DenizBank Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nin Dörtlü Final ilk karşılaşmasında temsilcilerimiz Eczacıbaşı VitrA ve VakıfBank, yarın TSİ 14.00'te karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma sonrasında 1 takımımız finale yükselecek.

Voleybolun kalbi yarın Bakü'de atacak.

Türk ekipler, 2014 CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi, CEV Kupası ve CEV Challenge Kupası olmak üzere erkekler ve bayanlarda düzenlenen 6 organizasyonun 5'inde finalde mücadele edecek. Temsilcilerimizin bu başarısı da Türk voleybolunun yükselişinin bir belgesi.

2014 CEV DenizBank Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nin Dörtlü Final ilk karşılaşmasında temsilcilerimiz Eczacıbaşı VitrA ve VakıfBank, yarın TSİ 14.00'te karşılaşacak. İki takım da hazırlıklarını tamamlarken, maç saatini beklemeye başladılar.

Bu mücadele öncesi Vakıfbank Antrenörü Giovanni Guidetti ve takım kaptanı Gözde Sonsırma ile Eczacıbaşı VitrA çalıştırıcısı Lorenzo Micelli ve takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı, Bakü Park Inn Hotel'de düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Eczacıbaşı VitrA'nın İtalyan antrenörü Lorenzo Micelli, bu kupayı kazanmayı çok azru ettiklerini belirterek, defalarca yarı finalde eşleştikleri Vakıfbank engelini bu sefer aşarak final oynamayı istediklerini söyledi.

Takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı da, Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finaline kalan iki Türk takımından biri oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Türk voleybolu adına gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Esra ayrıca, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini ancak kupayı almakta çok istekli olduklarını sözlerine ekledi.

Kupayı geçen yıl da müzesine götüren VakıfBank'ın İtalyan çalıştırıcısı Giovanni Guidetti de, Bakü'de bulunmaktan ve Dörtlü Final oynayacak olmaktan duyduğu mutluluğu belirtti.

VakıfBank Kaptanı Gözde Sonsırma ise Dörtlü Finale kalan tüm takımları kutladığını vurgulayarak, "Tüm maçlar çok zorlu geçecek. Umarım sakatlıksız ve başarılı bir turnuva olur" dedi.

FAİK GÜRSES - BAKÜ /

GH(FG)