Kadir ÇETİNÇALI, İstanbul- Galatasaray devre arası transferinde ilk yerli bombasını da patlattı.

Sarı kırmızılı kulüp sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyuncu ile kesin olarak anlaşırken, kulübü Eskişehirspor ile de masaya oturdu. Veysel Sarı'yı kadro dışı bırakan Eskişehirspor'un bu teklife olumlu baktığı ve görüşmenin her an olumlu sonuçlanmasının beklendiği öğrenildi.

G.Saray ile kesin olarak anlaşan Veysel, Eskişehirspor Yönetimi'ne sarı kırmızılı kulüpte oynamak istediğini resmen ileterek kendisine yardımcı olmalarını istedi. Bunun üzerine iki kulüp görüşmelere başladı. Bu görüşme sonrasında Veysel'in sarı-kırmızılı formaya çok yakın olduğu bildirildi.

Transferin büyük bir olasılıkla devre arasında gerçekleşmesi beklenirken, Galatasaray'ın Eskişehirspor'dan Necati'nin transferi için 300 bin Euro ve Erman Kılıç'ın transferi için 100 bin euro alacağı bulunuyor. Sarı-kırmızılı kulüp toplamdaki 400 bin euro alacağını silerken Veysel de Eskişehirspor'dan alacağı paranın büyük bur bölümünden feragat ederek Galatasaray'a gelmek için önemli bir fedakarlık yaptı. Transferin resmen açıklanmasının an meselesi olduğu da ifade edildi. kç (ud)