Fenerbahçe'de hakem hataları ile kaybedilen Beşiktaş maçının burukluğu devam ederkenVitor Pereira ile Robin Van Persie arasındaki sorunların devam ediyor olması Başkan Aziz Yıldırım'ı harekete geçirdi. 

3-2 kaybedilen Beşiktaş derbisi sonrasında Vitor Pereira'nın soyunma odasında "Hepinizi tebrik ediyorum. Bu takımın patronu benim. Saha içinde ben ne görev verirsem onu yapmak zorundadır. Kimi istersem onu oynatırım. Artık buzlar erimeli" dediği öğrenildi. 

Buna karşın Hollandalı yıldız Robin Van Persie'nin de "Ben buraya yedik kalmaya gelmedim" ifadesini kullandığı idda edildi. Başkan Aziz Yıldırım da bu gelişmeler üzerine takımın bundan daha fazla zarar görmemesi için olaya müdahalede bulunma kararı aldığı belirtildi.

BAŞKAN YILDIRIM TAKIMIN FUTBOLUNDAN MEMNUN

Başkan Aziz Yıldırım'ın Robin Van Persie'nin menajerini İstanbul'a çağırdığı hem menajerle hem de Van Persie'nin kendisiyle konuşacağı iddia edildi.

Yıldırım'ın teknik direktör Vitor Pereira da görüşeceği ve artık bu sorunun daha fazla uzamaması ve takıma zarar vermemesi için tüm tedbirleri alacağı ifade edildi.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş yenilgisinin üzüntüsünü yaşasa da futbol olarak takımın bir seviyeye geldiğini görmekten hoşnut olduğu da ifade edildi.