BEKO Basketbol Ligi'ndeki ilk yılının sonunda Eurochallenge Cup'ta oynamaya hazırlanan Uşak Sportif'in ligin başlamasına 4 ay kala satışa sunduğu kombine biletlerin yüzde 80'i tükendi.
Kombineleri haziran sonuna kadar 500-750, temmuz ayında ise 750-1000 TL arasında değişen fiyatlarla piyasaya süren Uşak Sportif, 1000 biletin 800'ünü şimdiden sattı. Ana sponsor gelirlerinin olmadığına dikkat çeken Genel Menajer Fatihhan Erdoğan, "Geçen yıl da salonumuzu tıklım tıklım dolduran Uşaklılar bize büyük maddi destek verdi. Aynı desteği bu sezon da alacağız. Sponsor arayışımız ise sürüyor" dedi. Eurochallenge'ın pazar günü Münih'te çekilecek kuraları için Almanya'ya giden Erdoğan, "İddialı kadro kuruyoruz. Hedefimiz Final Four" diye konuştu.
TEKLİF YAĞIYOR
UŞAK Sportif'te geçen sezon vitrine çıkan oyuncular transferin gözdesi oldu. Yönetimin sözleşmesini uzatmak istediği İbrahim Yıldırım'a Beşiktaş İntegral Forex'in, Orhan Hacıyeva'ya ise Galatasaray Liv Hospital'in teklifte bulunduğu öğrenildi. Uşak'ta müthiş bir sezon geçiren Amerikalı pivot Holman ise 750 bin dolar yıllık ücret karşılığında Çin'e transfer oldu.