ultrAslan'ın çok sert açıklaması şöyle;
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kuruluna, ipleri “Tescilli Şikecilerin” elinde olan KUKLA Basketbol Federasyonuna karşı bugün gösterdikleri DİK DURUŞ için TEŞEKKÜRLER!

Başşikeci Küfürbaz ve Provokatör yardımcısının maç sonuçlarını dizayn ettiği gibi Ülker Terör Arena’yı da şiddet odaklı dizayn ettiği bir ortamda takımımızın can güvenliğini tehlikeye atmak hiçbir Şampiyonlukla açıklanamazdı.

Kaldı ki futbolda olduğu gibi basketbol federasyonunda da yıllardır sonucunu bildiğimiz tiyatroda, maskeli balo ortamında bu kirli, kokuşmuş düzenin bir parçası olamazdık.

Hukukun üstünlüğünün değil üstünlerin hukukunun hüküm sürdüğü; bu kirli, bozuk, çarpıklaşmış sistemi bozmak adına Kulübümüzün aldığı kararın sonuna kadar arkasındayız.
 
Bugün Galatasaray sonuna kadar hak ettiği ŞAMPİYONLUĞU değil Türk spor tarihinde BEYAZ bir sayfa açmak için ruhunu, yüreğini ve şerefli tarihini ortaya koymuştur.

Galatasaray tarih, vizyonu ve misyonu, bugün Galatasaray Yönetimine kirli ve şaibeli düzeni yıkma, bu sistemin bütün parçalarıyla mücadele edip savaşma ve Türk spor tarihinde beyaz bir sayfa açma görevi vermiştir!

Milyonlarca Galatasaray taraftarı bu yolda yürümeye her zaman hazırdır ve bu kirli sistemi yıkana kadar sonuna kadar savaşacaktır.

Kamuoyunun takdirine bırakmıyoruz…
HESAPLAŞMAK İÇİN BUGÜN YENİ BAŞLIYORUZ!