TORKU Konyaspor Teknik direktörlüğü'nden istifa eden Uğur Tütüneker, bugün yardımcısı Mert Korkmaz ile birlikte Konya'dan ayrılarak İstanbul'a gitti. Havaalanında uçağın kalkış saatini beklerken vatandaşlarla sohbet eden Tütüneker, ''Herkesle helalleştim. Hemen gidiyorum'' dedi. 
Spor Toto Süper Ligin 15'nci haftasında 3-2'lik Kardemir Karabükspor yenilgisinin ardından Torku Konyaspor Teknik direktörü Uğur Tüteneker istifa ettiğini açıkladı. Dün akşam düzenlediği basın toplantısında bir daha geri dönüşünün olmadığı yönünde açıklamalarda bulunan Uğur Tütüneker, bu sabah yardımcı antrenör Mert Korkmaz ile birlikte Konya Havaalanı'na geldi. Uçağın kalkış saatini beklerken havaalanında taraftarlarla sohbet eden Tütüneker, "Herkesle helalleştim. Hemen gidiyorum" dedi. Fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları da kırmayan Tütüneker, yardımcısı Korkmaz ile birlikte 06.30 tarifeli İstanhbul uçağı ile Konya'dan ayrıldı. 
Bir yıldır yeşil beyazlı ekibi çalıştıran Uğur Tütüneker, takımla birlikte Süper Lig'e çıktığı 15 hafta sonunda 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.