Muhammet KAÇAR/RİZE,()- ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, çok zor maçlar oynayarak önemli puanlar topladıklarını söyleyerek Sivasspor maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini belirtti.
Son haftalarda aldıkları puanlarla ligde kalma yarışında avantajlı konuma geldiklerini belirten Tütüneker, "Sivaspor son haftalarda ligin en iyi takımlarından biri. İşimiz hiç kolay değil. Ama bu maçı kazanarak ligde kalmayı garantilemek için çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde 40 puanın yeterli olacağını söylemiştik. Bir galibiyete ihtiyacımız var. Bunu Sivasspor ile başarmak istiyoruz" dedi.
"ENGİN SEZONU KAPATTI" 
Sakat oyuncuları olduğunu vurgulayan Tütüneker, "Sakallıktan yeni dönen oyuncular da fiziksel olarak hazır değiller. Ligde kalmayı garantiledikten sonra sakatlıkları ve şanssızlıkları nedeniyle forma giyemeyen arkadaşlara elbette görev vereceğiz. İyi giden bir takım var. Adeta bıçak sırtında çok zor maçlar oynayarak bugüne geldik. Bu süreçte kendi sistemimi bile uygulayamadım. Kalan üç maçta değerlendirmeler yapacağız. Uzun süreli sakatlıktan çıkan oyuncuların direkt gelip kadroya girmeleri sağlık açısından da  sakıncalı. Sakatlıktan yeni çıkan Engin tekrar sakatlandı. Sezon sonuna kadar forma şansı olmayacak" diye konuştu.
"ÇAYKUR RİZESPOR’DA KALACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ"
Çaykur Rizespor'da iyi bir dönem geçirdiğini belirten Tütüneker, "Gelecek sezon için kimse ile görüşmedik. Gelen teklifde yok. Burada mutluyum. Lig sonunda ilk önce başkanımızla görüşüp buna göre konuşacağız. Para konusu var. Bazı şeyler ortaya çıkabilir. Futbolda erken konuşulmaz. Çaykur Rizespor'dan memnunum. Başkandan, takımdan memnunuz. İnşallah lig sonunda daha sağlıklı değerlendireceğiz. Çalışmalarımızda aksama yok. Burada kalacakmış, Çaykur Rizespor'da görev yapacakmış gibi arayışlarımızı sürdürüyoruz. Almanya'da farklı ülkelerde oyuncu arayışlarımız var" diyerek sözlerini noktaladı.

MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF