İstanbul-

UEFA, geçtiğimiz günlerde ilk etabı tamamlanan Pro Lisans Kursu nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim adına bir tebrik yazısı yolladı.

UEFA Antrenör Eğitimi Departmanı Başkanı Frank Ludolph'un imzasını taşıyan yazıda, öncelikle kursa gelen UEFA yetkililerine gösterilen misafirperverlik nedeniyle teşekkür edildi.

UEFA'nın denetiminden başarıyla geçen Pro Lisans Kursu'nun katılımcılarının seçimi konusunda yapılan titiz çalışmaya vurgu yapılan yazıda, kursiyerlerin UEFA gözlemcileri üzerinde harika bir izlenim bıraktığı belirtildi. Kursun çok iyi hazırlandığının ve katılımcılara yararlı olduğunun altı çizilirken, Fatih Terim'e hitaben "Futbolun içindeki en üst düzey teknik direktörlerden biri olarak vizyonunuzu, fikirlerinizi ve tecrübelerinizi kursiyerlerle paylaşmanız çok faydalı oldu" ifadeleri kullanıldı.

Bunun yanında Fatih Terim ve Pro Lisans kursiyerleri UEFA'nın merkezinin bulunduğu İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlenecek öğrenci değişim programına ve Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan U21 Avrupa Şampiyonası'na davet edildi.

Yazıda, Antalya'da Fatih Terim ile UEFA yetkilileri arasında yapılan toplantıların da çok yararlı geçtiği ifade edildi. Frank Ludolph imzalı yazıda, TFF tarafından açılacak tüm kurs ve seminerlere UEFA'nın destek vereceği vurgulandı.