KAYSERİ uçağında ilk kez kafileye katılan efsane amigo Miloş (Recep Güler), uçağın ön tarafını tribüne çevirdi. Miloş ve beraberindekiler, alkış ve sloganlarla Antalyaspor'a destek verdi.

Medical Park Antalyaspor yönetiminin her deplasman için uyguladığı özel uçak kampanyası, Kayseri Erciyesspor maçında beklenen ilgiyi görmedi. Corendon Havayolları'na ait 183 kişilik uçakta, teknik heyet ve futbolcularla birlikte başkan ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile bir grup taraftardan oluşan toplam 68 kişi yer aldı. Antalyaspor kafilesini taşıyan uçağın içi, kalkıştan kısa süre sonra renkli görüntülere sahne oldu.

HEYECAN GERİ DÖNÜYOR

Antalyaspor'un 40 yıllık efsane amigosu Recep Güler (Miloş) ayağa kalkarak taraftarları coşturdu. 10 bin metre yükseklikte taraftar ruhunu yeniden canlandıran Miloş ve beraberindekiler, uçağın ön bölümünü adeta tribüne çevirdi. Amigo Recep, çok uzun aradan sonra ilk kez böyle bir davet almanın onurunu yaşadığını belirterek, şöyle dedi:

“Antalyaspor'da kaybolmaya yüz tutmuş sevgi ve futbol heyecanının yeniden ayağa kalkması için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Bu seyahatle birlikte yakılan ateş, tüm Antalya ve ilçelerine yayılacaktır. Antalyaspor hepimizin. Herkes üzerine düşen görevi yaparsa futbol heyecanı yeniden yaşanacaktır" dedi. (FOTOĞRAFLI)