Temel Elcivan, Duisburg-

Almanya'nın Duisburg kentinde düzenlenen ve iki kategoride gerçekleştirilen futbol turnuvası, dernek ve kulüp yöneticilerini kaynaştırdı.

ATB Duisburg Muhsin Yazıcıoğlu Dergahı tarafından organize edilen dostluk turnuvası, oldukça çekişmeli ve bir o kadarda heyecanlı geçti.

Tam saha şeklinde gerçekleştirilen turnuvada ATB Duisburg Dergahspor, Bochum Ayyıldızspor, Türkiyemspor, Essen Alanyaspor, Tus Asterlagen ve KBC Duisburg takımlar mücadele ederken, idarecilerden oluşturulan takımlar ise ATB Duisburg Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, Duisburg Uyum Meclisi, DİTİB Duisburg Muradiye Cami Derneği, Duisburg Bayburt Kültür Derneği, Duisburg Tokatlılar Derneği ve ATB Duisburg Dergah Teknik Heyeti şeklinde yer aldı.

Kıran kırana geçen ve izleyenlere seyir keyfi veren maçlar sonunda kulüpler kategorisinde Essen Türkiyemspor 1., KBC Duisburg 2., TUS Asterlagen turnuvanın 3.'sü oldu.

Çim sahada 7 oyuncuyla oynanan dernek yöneticiler maçları sonunda ise Duisburg Bayburt Kültür Derneği 1., Essen Alanyaspor Yöneticileri 2., Duisburg Uyum Meclisi de 3. oldu.

Her iki kategoride dereceye giren ekiplere, turnuva komitesi tarafından kupaları taktim edildi. Turnuva hakkında açıklamada bulunan ATB Duisburg Muhsin Yazıcıoğlu Dergahı Başkanı Turan Yurdakul, Futbol kulüpleri ile sivil toplum kuruluşları arasında tanışma ve kaynaşmasına vesile olsun diye bu turnuvayı düzenledik. Duisburg'un yanı sıra Essen ve Bochum'dan takımlar katıldı ve oldukça zevkli bir turnuva oldu.Katılan kulüp yöneticilerine ve dernek yöneticilerine teşekkür ediyorum dedi.