Duayen spor yazarı Atilla Gökçe, bugün Milliyet Gazetesi'nde yayımlanan yazısında, Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'la geçtiğimiz günlerde yaptığı bir sohbeti anlattı. Gökçe'nin ifadesine göre Yarsuvat, sohbet sırasında şok bir iddiada bulunup şunları söyledi:

“Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı.... Henüz sonlanmayan bir süreç!”

Büyük yankı yaratan bu sözler üzerine Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak bir açıklama yapıp, iddiayı yalanladı.

Söz konusu olayın odak noktasındaki isimlerden biri olan Aziz Yıldırım ise, beklenen açıklamayı akşam saatlerinde yaptı. Son derece kısa tutulan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bugün Milliyet Gazetesi'nde Atilla Gökçe imzasıyla yayınlanan haber üzerine bu açıklamayı yapmak zarureti hasıl olmuştur.

Kamuoyunun bilmesi gereken husus, haberde yer aldığı üzere 50 Milyon Dolar ile ilgili, Aziz Yıldırım olarak benim hiç kimse ve hiçbir grupla herhangi bir diyaloğum olmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Aziz YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"