Yılbaşından bu yana Ankara GATA'ta tedavi altına alındıktan sonra İstanbul'a getirilerek bir ameliyat daha geçiren Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba'ya ilgi ve destek ziyaretleri her geçen gün artarak sürüyor. Ancak Seba'nın bugünlerde öyle bir ziyaretçisi var ki, o da Türkiye'nin duayen işadamı Rahmi Koç. Aynı zamanda Beşiktaş Kongre üyesi olan Rahmi Koç her sabah 08.00'de eski yönetici ve yakın dostu Hasan Arat'ı arayarak, "Sayın Başkanımızın durumu asıl" diye sorup doktorlardan bilgi alıyor.

YOĞUN BAKIMDA FORMA İMZALADI

Rahmi Koç, geçtiğimiz hafta Ankara GATA'da yatan Süleyman Seba'dan, Haliç'teki müzeye konmak üzere, durumu müsaitse bir forma imzalamasını istedi ve arzusunu Hasan Arat'a iletti. Arat, bunun üzerine Seba'nın imzasını aldı ve formayı Rahmi Koç'a iletti. Ancak süreç te çok ilginç diyaloglar yaşandı. Seba, Arat'a, "Hastaneden çıkayım, Battal Durusel (Eski Beşiktaşlı Basketbol) ile takımı alalım, dönemin futbolcuları ile beraber müzeye gidelim. Formanın nerede olduğu görmek istiyorum ve Rahmi beye desteğinden ötürü teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Bu duygusal anı İstanbul'da yakın dostları ile paylaşan Arat'ın hayli duygulandığı da görüldü. Arat, "Bir Süleyman Seba daha gelmez. Ama şunu söylemeliyim ki, gençler şimdi onu daha iyi tanıma ve anlama fırsatına eriştiler. Onların tanımadığı, ancak Türkiye'nin büyümesine neden olan işadamı, kulüp başkanı, ekonomist ve işadamını araştırıyorlar ve onları kimliklerini ortayı çıkartıyorlar. Onursal Başkanımızda bunlardan biri. Hastalığını kimse istemez ama, Seba şimdi daha iyi tanınıyor" diye konuştu. Faik GÜRSES - İSTANBUL / fg(gh)