AVRUPA Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı 6'ncı Turkish Airlines Ladies Open öncesi düzenlenen profesyonel bayan golfçüler ile amatör golfçülerin takım olarak yarıştığı Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-am Golf Turnuvası, Serik İlçesi'nde başladı.
Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı 6'ncı Turkish Airlines Ladies Open, yarın Belek Turizm Merkezi National Golf Club'de başlayacak. Yarınki turnuva öncesinde bugün 'Turkish Airlines Ladies Open Avea Prime Pro-am Golf Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, işadamları Rahmi Koç, Fikret Öztürk, Sabri Yiğit, Fettah Tamince, Mineks Holding ve National Golf Club sahibi Bülent Göktuna, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, turnuvanın geçen yılki şampiyonu Lee Ann Pace ile Charley Hull, Melissa Reıd, Laura Davıes gibi Avrupa'nın en ünlü bayan golfçüleri katıldı. Turnuvada, 3 amatör ve 1 profesyonel golfçüden oluşan takımlar mücadele etti. Toplam 85 sporcunun katıldığı turnuva, gün boyu sürecek.
TURKISH AIRLINES LADIES OPEN YARIN BAŞLIYOR
Turkish Airlines Ladies Open Turnuvası ise yarın National Golf Club sahalarında gerçekleştirilerek. Avrupa'nın en prestijli golf turnuvası olarak kabul edilen şampiyona, 3 gün sürecek.

NK(SU/AÖ) FOTOĞRAF