Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - TÜRK Böbrek Vakfı tarafından düzenlenen TBV 1. Medya Ödülleri Zorlu Center'da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.

Sağlık alanında halkın bilinçlendirilmesine ve önemli konularda farkındalık yaratılmasına yönelik haberler yapan medya mensuplarının ödüllendirildiği gecede medya, internet ve sanat dünyasından birçok kişi ve programa ödül verildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk bu gece farklı bir etkinlik yaptıklarını söyleyerek, ''Hep medya bizi çeker, haber yapardı. Şimdi biz onları çekeceğiz, onlara ödül vereceğiz. Eğer 29 seneden beri Böbrek Vakfı bir yerlere geldiyse bugün bu ödülleri alacak medya mensupları sayesindedir'' diyerek, medyaya teşekkür etti.

Gecede Doğan Haber Ajansı Spor Müdürü Faik Gürses, 'Spor Basınında Sağlık Konularına Dikkat Çeken İsim' ödülünü aldı. Hürriyet Gazetesi'nden Mesude Erşan'a da Sağlık Alanında En İyi Köşe Yazarı dalında ödül verilirken, Hürriyet İnternet'ten Buse Özel ise Sağlık Konularına Dikkat Çeken Haberler dalında ödüle layık görüldü.

ad (os)