İZMİR

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Beşiktaş şampiyonluğunu ilan ederken, İzmir'de de maçın sona ermesiyle yüzlerce taraftar sokaklara döküldü. 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor'u sahasında 3-1 mağlup ederek 14. lig şampiyonluğunu ilan etti. Lige bir hafta kalan şampiyonluğunu ilan Beşiktaş'ın bu galibiyeti taraftarları da sevince boğdu. Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir'de de ellerine Beşiktaş bayraklarını alan yüzlerce taraftar sokaklara döküldü. 7'den 70'ye herkes Kara Kartal'ın şampiyonluğunu kutladı. Bazı vatandaşlar, Konak ilçesine bağlı Alsancak semtinde siyah-beyazlı takımın galibiyetiyle gelen şampiyonluğu ellerindeki meşalelerle doyasıya kutladı. Taraftarlardan bazıları onlarca araçlık konvoy oluşturarak İzmir sokaklarında tur attı.

ARDAHAN

 Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Ardahan’daki siyah-beyazlı taraftarlar da büyük sevinç yaşadı. 

Spor Toto Süper Lig'de 14. şampiyonluğu ilan eden Beşiktaş'ta Ardahanlı taraftarlar, şampiyonluk coşkusuyla sokaklara döküldü. Ardahan’da Kongre Caddesi'ne akın eden Beşiktaşlı taraftarı, şampiyonluk kutlamalarına başladı. Konvoylar oluşturarak Ardahan sokaklarında şampiyonluk turu atan taraftarlar, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşıyor. 

KARS

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş, kendi sahasında Osmanlıspor'u 3-1 yenerek puanını 79'a çıkardı ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyonluk ipini göğüsledi.
Maç sonrası taraftarlar sokaklara dökülerek, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı. Meşaleler yakarak Faikbey Caddesi’ne çıkan siyah-beyazlı taraftarlar, şampiyonluğu halay çekerek kutladı. Faikbey Caddesi’ni trafiğe kapatan Beşiktaşlılar ‘Şampiyon Beşiktaş’ sloganları atarak 7 yıl sonra gelen şampiyonluğu bir birlerine sarılarak kutladı. 

GAZİANTEP

Gaziantep’te Beşiktaş'ın ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilemesi üzerine, taraftarlar sokaklara dökülerek, 7 yıl sonra gelen şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, evinde Osmanlıspor'u 3-1 yenerek ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu garantiledi. Siyah-beyazlı takımlarının formasını giyip bayraklarını alan taraftarlar, araçlarıyla şehir turu atıp kutlama yaparken, bazı taraftarlar da meydanlarda toplanıp sloganlar attı. Havai fişek atan taraftarlar ilk önce Fenerbahçe aleyhinde tezahüratta bulundu. Daha sonra Beşiktaş lehine sloganlar atan taraftarlar zaman zaman yolu trafiğe kapattı. Meşaleler yakan taraftarlar erken gelen şampiyonluğun tadını çıkarttı. Polisler de taraftarların taşkınlık çıkarmaması için yoğun çaba harcadı. 

RİZE

Süper Lig’in 33. haftasında kendi sahasında Osmanlıspor’u 3-1’lik skorla yenerek matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş taraftarı tüm ülkede olduğu gibi Rize’de de sokağa döküldü.
Rize Cumhuriyet Meydanı’na toplanan yüzlerce Beşiktaş taraftarı burada sloganlar atarak takımlarına destek oldular. Havai fişeklerin atıldığı kutlamada Beşiktaş taraftarı meşalelerle yürüyüşe geçen Beşiktaş taraftarı şehirde marşlar eşliğinde şampiyonluk turları attı.
Araçları olan taraftarlar ise yürüyüşe araçlarıyla klakson çalarak eşlik etti. 

BATMAN

Beşiktaş’ın Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ligin bitimine bir hafta kala ilan etmesi Batman’da coşkuyla kutlandı.
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Batman’da çok sayıda taraftar sokaklara döküldü.
Taraftarlar maçın bitimi ile Turgut Özal Bulvarı'nda, Beşiktaş bayrağıyla şampiyonluk kutlaması yaptı. Kutlamalar esnasında Beşiktaşlı taraftarlar otomobilleri ile konvoy oluşturarak tur attı. Cadde ve sokakları trafiğe kapatan taraftarlar şampiyonluğu doyasıya yaşadı.
Kutlamalar Turgut Özal Bulvarı'nda zaman zaman trafiğin aksamasına neden oldu. Kutlamalar boyunca İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler güvenlik önlemi aldı. Kutlamalara uzun süre devam ettikten sora son buldu. 

KARABÜK

 Beşiktaş'ın şampiyonluğu ilan etmesin ardından Karabük'teki siyah-beyazlı taraftarlar 7. yıllık özlemi dindirmenin mutluluğunu yaşadı.
Beşiktaş, sahasında Osmanlıspor'u 3-1 yenerek puanını 79'a çıkardı ve en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyonluk ipini göğüsledi. Karabük ve Safranbolu’da maç sonrası taraftarlar sokaklara dökülerek, Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı. Meşaleler yakarak Safranbolu ve Karabük sokaklarına çıkan siyah-beyazlı taraftarlar, 7. yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşadılar. Safranbolu’da Misak-ı Milli Meydanı'nda toplanan onlarca taraftar ellerinde Beşiktaş bayrakları ve havai fişeklerle şampiyonluğu doyasıya kutladı.
Sadri Artunç Caddesi’ni trafiğe kapatan Beşiktaşlılar ‘Şampiyon Beşiktaş’ sloganları atarak kutlamalara devam etti. 

YOZGAT

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenen Beşiktaş şampiyonluğunu ilan ederken, Yozgat’ta da maçın sona ermesiyle yüzlerce taraftar sokaklara döküldü.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Osmanlıspor'u sahasında 3-1 mağlup ederek 14. lig şampiyonluğunu ilan etti. Lige bir hafta kalan şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ın bu galibiyeti taraftarları da sevince boğdu. Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da ellerine Beşiktaş bayraklarını alan yüzlerce taraftar sokaklara döküldü. Taraftarlar, Lise Caddesi'nde araçlarla konvoy oluşturup, “Şampiyon Beşiktaş” tezahüratlarıyla tur attı. 

ORDU

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Beşiktaş taraftarları, otomobil ve araçlarla konvoy halinde şehir turu atarak şampiyonluk sevincini yaşadılar.

Beşiktaş'ın 2015-2016 yılı Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu ilan etmesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Fatsa’da da sevinçle karşılandı. Siyah-beyaz formalar ve ellerinde bayraklarla otomobillerle şehir turu atan Beşiktaşlılar şampiyonluğun tadını çıkarttılar. Kent merkezinde oluşan araç trafiği ve kalabalık nedeniyle polis güvenlik önlemi alırken, taraftarları taşkınlık yapmamaları konusunda uyardı. Şampiyonluk kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda meşaleler yakılıp, halaylar çekilerek geç saatlere kadar sürdü. 

ERZURUM

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor’u mağlup ederek Şampiyonluğu garantileyen Beşiktaş'ta taraftarlar Erzurum’da havuza atlayarak şampiyonlukların kutladı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Erzurum’da kutlamalar başladı. Maçın bitiş düdüğünün ardından binlerce taraftar büyük bir coşkuyla Cumhuriyet Caddesi’ne akın etti. Ellerindeki takım bayraklarıyla caddeye çıkan siyah-beyazlı taraftarlar şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşamaya başladı. Meşalelerle renkli görüntüler oluşturan Beşiktaşlılar, söyledikleri marşlarla kentte karnaval havası yaşattı. Kendinden geçerek havuzbaşındaki süs havuzuna atlayan taraftarlar, meşalelerle üçlü çektirdiler. Yüzlerce araçlık konvoyla şehir turu atan taraftarlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam kutlamalara devam ediyor. 

ÇANAKKALE

 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Osmanlıspor’u 3-1 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitişiyle birlikte, Çanakkale’deki Beşiktaşlı taraftarlar, sokağa döküldü.
Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte, Kordonboyuna akın eden Beşiktaşlı taraftarlar, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Kayserili Ahmetpaşa Caddesi üzerinde uzun araç konvoyları oluşurken, yaya olan taraftarlar da iskele meydanında meşaleler yakıp marşlar söyledi. Yıllar sonra gelen şampiyonluk nedeniyle büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen taraftarlar, ilerleyen saatlere kadar eğlendi.