TÜRKİYE Futbol Antrenörler Derneği Bursa Şubesi’nin düzenlediği onur gecesi geniş bir katılımla yapıldı. Geceye TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Bursaspor’un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, yardımcısı Mehmet Kulaksızoğlu, Bursa Vali yardımcısı İsmail Demirhan ve çok sayıda davetli katıldı.
196 ANTRENÖRE SERTİFİKA
Almira Otel’de düzenlenen gecede antrenörlük kariyerinde 20 ile 38 yıl arasında görev yapan 196 antrenör ile Merhum Ersel Altıparmak ve Mesut Şen adına düzenlenen 28’nci Olgunlar turnuvası’nda dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Gecede Mesut Şen ile Ersel Altıparmak’ın ödüllerini Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş verdi. Merhum Ersel Altıparmak’ın özel ödülünü kızı Çağla Altıparmak aldı.
İSMAİL DİLBER KATILDI
Açılış konuşmasını yapan TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ yaptı. Daha sonra Genel Başkan İsmail Dilber söz aldı. Dilber, "Bursa’da böyle güzide bir topluluk içinde bulunmaktan mutluyum. Bu geceyi hazırlayanlara teşekkür ediyorum. Antrenörlük kariyerlerinde 20 yılı geride bırakan tüm üyelerimizi de kutluyorum" dedi.
GÜNEŞ: BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİK
Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş ise konuşmasında büyük bir futbol kentine geldiği belirterek şunları söyledi: "Bursa büyük bir camia. Çok büyük futbol potansiyeli olan şehir. Bizde böyle bir şehirde görev yapmaktan mutluyuz. Bu geceyi düzenleyen ve bizleri bir arayı getiren TÜFAD Bursa Şubesine teşekkür ederim. Bende uzun yıllardır görmediğim abilerimi ve kardeşlerimi gördüm. Bursa büyük bir sanayi kenti. Bizde Bursasporun başarılı olması için çalışacağız."

FOTOĞRAFLI