TRABZONSPOR’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Rus takımı Rostov'un yarın geleceği açıklanırken maçla ilgili olarak 2 takımın antrenman ve basın toplantısı programları da belli oldu.
Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic ile bir oyuncunun katılacağı basın toplantısı çarşamba günü saat 14.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenecek.  Bordo mavililer maçtan bir gün önceki antrenmanı saat 17.30’da Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacak. Antrenmanın 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
Salı akşamı Trabzon’a gelecek olan Rostov’un teknik direktörü Miodrag Bozovic ise çarşamba günü saat 19.00’da Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından 21.00’de stadyumda antrenman gerçekleştirilecek ve bu çalışmanın da 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olacak.
SANATÇI YUSUF GÜNEY’DEN FORMA KAMPANYASINA DESTEK
Trabzonsporlu sanatçı Yusuf Güney, bordo mavili kulübün 161 bin forma kampanyasına destek verdi. Şehir merkezinde bulunan TS Clup mağazasına giden Yusuf Güney, çok sayıda forma satın aldı.

FOTOĞRAF