FENERBAHÇE'yi en son 2010-2011 sezonunun ikinci haftasında 3-2’lik skorla mağlup eden Trabzonspor, galibiyet hasretine pazartesi günkü maçta son vermek istiyor.
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak zorlu karşılaşma öncesi geri sayım sürüyor. Bordo mavili takım, rakibini en son 2010-2011 sezonunda, 23 Ağustos’ta Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda ligin 2'nci haftasında oynanan maçta 3-2 mağlup etti.
Teknik sorumlu Hami Mandıralı ise hem galibiyet hasreti, hem de 3 Temmuz şike sürecinden sonra oluşan gergin ortamın oyuncularında baskı oluşturmaması için yoğun çaba harcıyor. Tüm futbolcularla birebir zaman geçiren Hami Mandıralı, tecrübeli oyunculardan genç futbolculara yardımcı olmalarını da istiyor.
FORVET REKABETİ KIZIŞTI
Fenerbahçe maçı öncesi bordo mavili takımın hücum hattında kimin oynayacağı belirsizliğini koruyor. Juventus karşısında Janko’yu, Torku Konyaspor maçında ise Henrique’yi bu bölgede görevlendiren Hami Mandıralı’nın Fenerbahçe karşısında ise Emre Güral’a şans tanıyabileceği öğrenildi.
Üç futbolcu arasında formayı kapmak için sıkı bir rekabet yaşanırken Hami Mandıralı, oyuncularına, "Hak eden oynayacak. Benim gözümde hepiniz eşit değerdesiniz. Kim daha çok isterse o oyan" diyerek rekabeti kızıştırdı.
MALOUDA’YA TEPKİ
Trabzonspor’da kötü performansı nedeniyle eleştiri oklarının merkezinde olan Florent Malouda’ya yerel gazeteler sert eleştiriler yapmaya devam ediyor. Yerel Taka Gazetesi, İngilizce olarak başlıklar yayınladığı haberinin altında Türkçe, "Yıllık 7 milyon 500 bin TL kazandığının farkında mısın?" ve "Trabzon’a yatmaya mı geldin?" açıklamasını yaptı.
BİLETLERE YOĞUN İLGİ
Fenerbahçe maçının bugün satışa sunulan biletlere özellikle internet üzerinden yoğun talep oldu. Bordo mavili taraftarlar, tribünlerde çeşitli organizasyonlar için de harekete geçti.

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF