Yunus Emre SEL/TRABZON,()- FENERBAHÇE karşılaşmasını "ligde diriliş maçı" olarak gören Trabzonspor, galip gelmenin hesaplarını yaparken yarın akşam saat 20.00'de oynanacak müsabakanın biletlerinin kalmadığı açıklandı.
HAFTANIN EN ÖNEMLİ MAÇI 
Spor Toto Süper Ligi’nde haftanın en önemli maçında yarın akşam lider Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Trabzonspor, zorlu karşılaşmayı kazanarak ligde yeniden adından söz ettirmek istiyor. Taraftarların tribünde farklı görsel şölenler için hazırlık yaptıkları bildirilirken kaptan Onur, şunları söyledi:
"SEVİNÇ YAŞATMAK İSTİYORUZ"
"Fenerbahçe maçını kazanarak taraftarlarımızın moralini artırmak istiyoruz. Sahaya çıktığımızda var olan tüm gücümüzle mücadele ediyoruz. 90 dakika sonunda alınacak bir galibiyetle şehrin nasıl bir sevince boğulacağını bildiğimiz için ona göre oynayacağız." 
ÖZER İÇİN KRİTİK MAÇ
Trabzonspor’un devre arasında Kasımpaşa’dan kiralayarak kadrosuna kattığı Özer Hurmacı, yarın akşam oynanacak olan karşılaşmayla eski takımı Fenerbahçe'ye karşı iyk defa forma giyecek. Bordo mavili takımda ülkesinin milli takımından bir gün gecikmeli dönen Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora’nın ise Fenerbahçe maçında oynamasının beklenmediği öğrenildi. Teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın orta sahada Colman-Bourceanu ile rakibin etkili silahlarını durmayı planladığı, Özer’i ise alışık olduğu forvet arkasında oynatacağı belirtildi.
FENERBAHÇE İLE 113'ÜNCÜ RANDEVU
Trabzonspor ile Fenerbahçe, yarın yapacakları karşılaşma ile 113'üncü kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 112 maçta Trabzonspor 37 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Fenerbahçe ise 44 maçı kazandı. 31 maç ise beraberlikle tamamlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor attığı 126 gole karşılık kalesinde ise 137 gol gördü.
GALİBİYET HASRETİ SONA ERECEK
Trabzonspor, 9 maçtır mağlup edemediği Fenerbahçe’yi Avni Aker’de mağlup ederek, rakibi karşısındaki kötü gidişata da son vermeyi amaçlıyor. Kendi evinde Fenerbahçe’ye karşı bugüne kadar oynadığı 40 maçta 16 kez sahadan galibiyetle ayrılan bordo-mavililer, rakip fileleri de 47 kez havalandırmayı başardı. Fenerbahçe ise Avni Aker'de 14 maçı kazanırken, 10 maç beraberlikte sona erdi.
TRABZONSPOR’DAN TARAFTARLARINA CEZA UYARISI
Bu arada Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe müsabakasından önce taraftarlara yönelik bir açıklama yapıldı. Kulübun internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Futbol Federazyonu ve UEFA Talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır. Ayrıca takımımızın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarlarımızın yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratları kulübümüzün ciddi oranda ceza ödemesine sebep olmuştur. Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Üstelik son dönemde alınan cezalardan sonra bu eylemin aynı sezon içinde 3'üncü kez tekrarlanmış olması, kulübümüzü seyircisiz oynama cezasıyla karşı karşıya bırakmıştır. Bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz."
MUHTEMEL KADRO
Trabzonor'un muhtemel kadrosu da şöyle:
 Onur- Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Olcan, Bourceanu, Colman, Malouda, Özer, Henrique
SAKAT: Emre Güral, Kadir Keleş, Bamba
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 10 TL, Maraton:20 TL, Kapalı kenar: 50 TL, Kapalı orta: 60 TL, VIP: 150 TL, VIP Öze A: 2000 TL, VIP Özel C: 300 TL. 

YES(TM/AÖ)