TRABZONSPOR'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcusu Yusuf Erdoğan, Yaylacık İlokulu'nu ziyaret etti, "Trabzon’da çok mutluyum ve Trabzonspor’dan başka bir takım düşünemiyorum" dedi. Bordo mavililerin Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman’ın 3 yaşına giren oğlu Valentino için de öğrenim gördüğü Özel Neşem Anaokulu’nda doğum günü partisi düzenlendi.
Trabzonspor’da bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, Akçaabat İlçesi’ndeki Yaylacık İlkokulu’nu ziyaret etti. Burada düzenlenen söyleşide minik öğrencilerin sorularını yanıtlayan Yusuf Erdoğan, ileride bir gün Trabzonspor’da kaptan olarak görev yapmanın çok büyük gurur olacağını söyledi. Yusuf, maçlardan ve antrenmanlardan zaman buldukça ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini belirterek, "8-9 yıldır Trabzon’dayım ve Trabzonspor’u çok seviyorum. Ayrıca futbolcu olarak yetişmemde büyük katkısı olan Araklıspor’u da çok seviyorum. Trabzon’da çok mutluyum ve Trabzonspor’dan başka bir takım düşünemiyorum" ifadesini kullandı.  Yusuf’un bu sözleri üzerine öğrenciler uzun süre genç oyuncuyu alkışladı.
"BABAMIN ZORLAMASIYLA FUTBOLU SEÇTİM"
Futbola babasının zoruyla başladığını da vurgulayan Yusuf, "Babamın zoruyla futbolu seçtim ama daha sonra futbola aşık olduğumu hissettim, çok sevdim. O yüzden futboldan kopamadım. Küçüklükten beri en büyük arzum futbolcu olmaktı. Allah’a şükür, bunu da başardığıma inanıyorum” dedi. Okula imzalı top hediye eden Yusuf, öğrencilerle tek tek fotoğraf çektirdi, imza verdi. Öğrenciler Yusuf'u okulun kapısına kadar gelerek uğurladı.
COLMAN’IN OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI
Trabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman’ın 3 yaşına giren oğlu Valentino için öğrenim gördüğü Özel Neşem Anaokulu’nda doğum günü partisi düzenlendi. Colman eşi Fernanda ve 6 yaşındaki büyük oğlu Matteo ile katıldığı doğum günü partisinde Valentino sınıf arkadaşlarıyla bir süre oyunlar oynadı ve fotoğraf çektirdi. Colman daha sonra çocuklarıyla birlikte doğum günü pastasını keserek mumları üfledi.
ANTRENMANLAR BASINA KAPANDI
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Sanica Boru Elazığspor maçına üç gün kala antrenmanları basına kapattı. Kasımpaşa maçında yapılan hatalardan dolayı oyuncularını uyaracak olan teknik adamın sakat ve cezalılar nedeniyle kadroda mini bir revizyona da gitmesi bekleniyor. Sanica Boru Elazığspor maçının ardından Çarşamba günü UEFA Avrupa Ligi maçı için Polonya’ya uçacak olan bordo mavililerde, zorlu Legia Varşova maçı öncesi yedek oyuncularında Sanica Boru Elazığspor maçında görev yapabileceği öğrenildi.