TRABZONSPOR'un bugün yaptığı antrenmandan önce arkadaşlarıyla konuşan kaptan Onur, "Hepimiz birbirimize destek olmalıyız" dedi.
Bordo mavili takım, kulübün teknik direktör Mustafa Akçay ile yollarını ayırmasından sonra Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yardımcı antrenör Hami Mandıralı gözetiminde yapılan antrenmandan önce kaptan Onur Recep Kıvrak, takım arkadaşlarına bir konuşma yaptı. Kaleci Onur, bu aşamadan sonra herkesin kendisini Trabzonsporlu gibi hissederek oynaması gerektiğini vurgularken şunları söyledi:
"Şu anda başımıza ağabeyimiz geldi. Herkes onu dinleyecek. Gençler gençliğini bilecek. Artık yeni bir sezona başlıyormuş gibi başlayacağız. Şu anda kötü durumda olabiliriz, ama hepimiz bir birimize destek olacağız. Benim için kaptanlık önemli değil, paranın da hiçbir önemi yok. Neden kötü oynuyoruz? Sorununuz mu var? Ben maç kazanmak istiyorum. Maddi veya manevi kimin ne sorunu varsa burada söylesin. Kimler benim yanımda duracak? Herkes bu formanın hakkını vermek için çalışacak, çalışmalı."
Bordo mavililer, daha sonra antrenmana  çıktılar. Antrenmanda koşunun ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Sakatlıkları devam eden Malouda ve Bamba ise antrenmana katılmadı. Bu arada1461 Trabzon ile bugün yapılması planlanan hazırlık maçı ise ileri bir tarihe ertelendi.
AKÇAY BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
Trabzonspor’dan karşılıklı olarak anlaşarak ayrılan Mustafa Akçay ise cuma günü Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi’nde saat 14.30’da bir basın toplantısı düzenleyecek.