TRABZONSPOR’da Fenerbahçe maçı öncesi yaşanan gelişme, canları sıktı. Kalbinde ritim bozukluğu tespit edilen Emre Güral, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.
Fenerbahçe maçı öncesi bu sabah basına kapalı olarak yapılan antrenmana çıkan Emre Güral sağlık ekibine, kalbinde ve göğsünde ağrı olduğunu söyledi. Bunun üzerine KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Emre Güral, Koroner Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Oyuncunun kalbinde ritim bozukluğu tespit edildi ancak kesin tanı konulmadı. Haberi alan Trabzonspor yöneticileri de hastaneye gitti.
Bu arada kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, bordo mavililerin internet sitesinden konuya ilişkin açıklama yaptı ve "Emre'nin sabah antrenmanı sırasında şikayeti üzerine kendisini hastaneye gönderdik. Kalbinde ritim bozukluğu var. Bu nedenle hastanede gözetim altında tutuyoruz. Bir gün gözetim altında kalacak. Hayati bir riski bulunmuyor" görüşlerine yer verdi.

YES(TM/AÖ)