Yunus Emre SEL/TRABZON,()- ANKARA'da kontrolden geçirilen Trabzonsporlu Emre Güral, sağlık durumunun çok iyi olduğunu söyledi, "Aslan gibiyim. Eskiden olan ritm bozukluğum da artık yok" dedi.
Geçen hafta yapacağı antrenmana çıkacağı sırada rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede kalbinde ritm bozukluğu tespit edilen Emre Güral, daha sonra Ankara’ya gitti. Dönüşünde havalimanında annesi Ayşe ve nişanlısı Esma Damar'la birlikte açıklamalarda bulunan Emre Güral, Ankara’ ya kontrol amaçlı gittiğini vurgularken şöyle konuştu:
"Ankara’da bu alanda bir numara olan doktora göründüm. Bu kendi isteğimdi. Acil durum diye bir şey yoktu ancak abartıldı. Küçüklüğümden beri bu ritm bozukluğunu yaşıyordum. Rahatsızlandığım gün de aslında iyiydim ve antrenmana çıkabilirdim. Ama  buna kesin bir çözüm istediğim için kontrol amaçlı hastaneye gittim. Ardından Ankara’da beni muayene eden uzman doktor, yaptığı kontrolden sonra hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ufak bir tedavi uyguladı. Şimdi iyiyim, Allah’a şükür. Haftaya küçük bir test daha var, ardından da çalışmalara başlayacağım. Şimdi koşu çalışması yaparım, sonraki hafta takımla çalışmalara çıkarım. (Bir daha futbol oynayamayacak) gibi haberler yapıldı ve durum abartıldı. Kesinlikle öyle bir durum yok. Şimdi çok iyiyim. Terdaviye kafa olarak rahatlamak amacıyla gittim. Küçüklüğümden gelen bir rahatsızlıktı. Eskiden yaşadığım ritm bozukluğu da artık yok."
"SAHADA CEVAP VERELİM"
Trabzonspor-Fenerbahçe maçını ailesiyle birlikte televizyondan izlediğini de söyleyen Emre Güral, bu konuda şunları söyledi:
"Trabzonspor taraftarını anlıyorum ama bize öyle şeyler yakışmaz, yapmayalım. Sahada cevap verelim. Çünkü zaten her şey ortada. Öyle şeyler lazım değil bize. Sahada cevap verseydik, daha güzel olacaktı ama maalesef böyle bir şey yaşandı. Yolumuza devam edeceğiz ve inşallah taraftarlar için daha iyi yerlere geleceğiz."

YES(TM/AÖ) FOTOĞRAF