TRABZONSPOR’un sabah yapılan antrenmanında Jose Bosingwa test rekoru kırdı, kampa 5 gün geç katılan Malouda’da takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.
TAM KADRO ÇALIŞTILAR 
Bordo mavili takım, ikinci yarı hazırlıklarını bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana eşinin doğum yapacak olması nedeniyle kamptan ayrılan kaleci Fatih Öztürk dışındaki tüm futbolcular katıldı. 8 Ocak’ta kampa katılması gereken Malodua ise 5 gün gecikmeli olarak kampa katıldı.
PERFORMANS SÜPER
Bordo maviler, sabah antrenmanda gruplar halinde yoyo performans testinden geçti. Bu test sırasında elde edilen ilk sonuçlara göre Jose Bosingwa, Kadir Keleş, Caner, Mustafa Akbaş, Mustafa Yumlu ve Emre Güral, en iyi sonuçları elde ederken 6 futbolcuların Süper Lig seviyesinin üzerinde performans sergiledikleri açıklandı. Testte Janko, Olcan ve Colman ise en kötü sonuçları elde etti.
BOSİNGWA ŞAŞIRTTI
Bu arada Bosingwa’nın elde ettiği test sonuçları herkesi şaşırttı. Kondisyoner Miquel, futbolcunun elde ettiği sonuçların bir rekor olduğunu iddia etti. Teknik direktör Mustafa Akçay da hem Bosingwa’yı hem de testte Süper Lig ortalamasını geçen diğer oyuncularını tek tek kutladı. Antrenmanın son bölümlerinde ise Zokora, Yusuf Erdoğan ve Mustafa Yumlu, kaleye geçerek yeteneklerini sergiledi.
ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇI KASIMPAŞA İLE
Trabzonspor, Antalya kampındaki üçüncü hazırlık maçında 15 Ocak Çarşamba günü Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Kasımpaşa ile saat 17.00’da karşılaşacak. Oynadığı ilk iki hazırlık maçında Celtic’e mağlup olan Ajax’ı ise penaltı atışlarıyla mağlup etmeyi başaran bordo mavililerde teknik direktör Mustafa Akçay’ın Kasımpaşa karşısına ideal 11’ine yakın bir 11’i sahaya sürmesi bekleniyor. Bordo mavililer Antalya kampındaki son hazırlık maçında ise 17 Ocak’a Göztepe ile karşılaşacak.